Одржан Округли сто о Коњовићу и отворена 14. стална поставка ГМК

28.09.2016.

Јуче, 28.09.2016., је одржан Округли сто о Коњовићу и отворена је 14. стална поставка Галерије под називом „Континуитет модерности у сликарству Милана Коњовића“.

На Округлом столу, одржаном у Великој сали Старе градске куће у Сомбору, окупљенима су се обратили Милена Рацков-Ковачић, вд директор испред Галерије „Милан Коњовић“ уз учешће Саве Степанова, Ирме Ланг и Саше Радојчића.

sa Okruglog stola

Након Округлог стола, у просторијама Галерије „Милан Коњовић“, отворена је 14.стална поставка галерије. Изложбу под називом „Континуитет модерности у сликарству Милана Коњовића“ отворила је Душанка Голубовић, градоначелница града Сомбора.

Душанка Голубовић, градоначелница града Сомбора

Окупљенима су се обратили још и Сава Степанов, аутор изложбе, Мирослав Штаткић, покрајински секретар за културу АПВ као и Димитрије Тадић, саветник у Министарству културе и информисања Републике Србије. Испред Галерије присутнима се обратила Милена Рацков-Ковачић, вд директора.

Сава Степанов

Мирослав Штаткић

Димитрије Тадић

Милена Рацков-Ковачић

Посетиоци могу изложбу посетити сваки радни дан и то од уторка до петка од 8:00-19:00, као и суботом и недељом од 9:00-13:00.

Сувенирница

Публикације
Публикације